Rimas El Last Truck levering til Aalborg Zoo.


Aalborg Zoo bliver elektriske.

Elefanterne viste stor interesse for det nye køretøj, som nu er 100% på el. Den nye Rimas El Last Truck afløser en Rimas Diesel Last Truck efter 21 års tjeneste.  

Stor tilfredshed fra medarbejderne.

Rimas El Last Truck har en lasteevne på 1500 kg. Med 4WD og 2 stk. 6 kw motorer yder den en trækkraft svarende til en dieselmaskine. En maskine uden støj og miljøbelastning. 

Rimas El Last Truck har batterikapacitet til 8 timers 100% drift.  

MULAG-JCB levering til Bulls Byg & Anlæg 


Bulls Byg investerer. Har fået kontrakt med Vejdirektoratet 

Bulls Byg har fået tildelt en kontrakt på klipning af rabatgræs på statsvejene i hovedstaden. For at kunne opfylde denne kontrakt har Bulls Byg valgt at investere i en fleksibel løsning, der kan arbejde både på højre- og venstre side af traktoren.

MULAG GHA 700 og MFK 500 for JCB. 2 klippere med sideforskydning.

MULAG GHA 700 har 9 meter rækkevidde og sideforskydning. Den perfekte løsning, når der skal klippes mellem lysmaster.  

MULAG MFK 500 med sideforskydning har 7 meters rækkevidde og er  monteret med TMK 1450 klippehoved, der kan arbejde under autoværn.

MULAG levering til Bulls Byg & Anlæg 


Bulls Byg lægger sig i spidsen

Bulls Byg lægger sig helt i spidsen indenfor rabatklipning. De har investeret i et meget fleksibelt klippersæt, der giver mulighed for at klippe på begge sider af traktoren og mulighed for opsamling af det afklippede materiale.

Når rækkevidden gør en forskel

Bulls Byg har indkøbt den første MULAG GHA 900 i Danmark; ja det er faktisk nr. 2 maskine, som MULAG har kundesolgt i det hele taget. Så

ja, firmaet i Helsinge er helt fremme i sandalerne med udviklingen. MULAG klipperne er monteret på den helt nye model FENDT 724. Her 

er vi ude på en rækkevidde på 10 meter på MULAG GHA 900. Den front- monterede klipper har en rækkevidde på hele 7,8 meter.